Etusivu / Palvelut / Huolto ja kunnossapito

Huoltoa ja kunnossapitoa varmuudella

Man in Van on kokenut huolto- ja kunnossapitopalveluiden tarjoaja. Tutustu monipuoliseen palvelutarjontaamme ja kysy tarvittaessa meiltä lisää.

Pienkorjaukset meiltä helposti

Man in Van tekee asiakkailleen monipuolisesti erilaisia pienkorjauksia toimipisteisiin ja kiinteistöihin. Toteutamme rakennusteknisiä pieniä korjauksia muun muassa timpurin, maalarin, sähköasentajan, LVI-asentajan ja muiden verkostoomme kuuluvien ammattilaisten toimesta. Kustannukset pysyvät helposti hallinnassa tiheän ja paikallisen ammattilaisverkostomme avulla. Valtakunnallinen verkostomme takaa lisäksi nopeat vasteajat.

Hallitsemme kiinteistötekniikan

Kiinteistötekniikan erilaisissa ratkaisuissa voit aina kääntyä MIV-verkoston puoleen. Ammattilaisemme hoitavat erilaisia kiinteistötekniikan huolto-, asennus- ja kunnossapitotöitä. Satsaa toimipisteissäsi ja kiinteistöissäsi viihtyisyyteen, turvallisuuteen ja energiatehokkuuteen.

Kattavaa kiinteistönhoitoa

Man in Van on luonnollisesti monipuolinen kumppanisi kiinteistönhoidossa. Saat meiltä laadukkaat palvelut kiinteistöjesi ja toimipisteidesi hoitamiseksi. Huolehdimme sopimuksen mukaan muun muassa ulkoalueiden asianmukaisesta hoidosta ja talvikunnossapidosta. Kattavan ammattilaisverkostomme ansiosta monipuoliset huoltotyöt kiinteistöissä ja toimipisteissä hoituvat mutkattomasti ja joustavasti päivittäisessä arjessa.

Ravintolalaitteet, huoltoa ja uusimista

Sillä ei ole väliä, minkä merkkisiä kiinteistösi, ravintolasi tai toimipisteesi ravintolalaitteet ovat, huollamme nimittäin kaikki ravintolalaitteet merkistä riippumatta! Huollot suorittaa kuitenkin aina valtuutettu huoltoliike, joka kuuluu totta kai MIV-verkostoon.