Etusivu / Palvelut / Huolto ja kunnossapito

Huoltoa ja kunnossapitoa valtakunnallisesti

Man in Van on erikoistunut huolto- ja kunnossapitopalveluiden tuottamiseen paikallisin voimin, valtakunnallisesti. Tutustu monipuoliseen palvelutarjontaamme ja kysy tarvittaessa meiltä lisää.

Pienkorjaukset tehokkaasti

Olemme luoneet mallin, jolla pystymme tuottamaan toimitilojen ja kiinteistöjen rakennustekniset pienkorjaukset tehokkaasti – sijainnista riippumatta. Pienkorjaukset voidaan järjestää joko reaktiivisesti, eli siten että tulemme paikalle vain pyydettäessä, tai ennakoiden, esim niin että asentajamme tekee kohteeseen kuukausittaisen kierroksen ja korjaa samalla havaitsemansa vauriot ja puutteet. Yleisin malli on yhdistelmä ennakoivaa ja reaktiivista korjaustoimintaa. Korjaukset suorittaa paikallinen pitkän kokemuksen omaava handyman tai timpuri.

Toimiva kiinteistötekniikka

Kiinteistö- ja talotekniikan erilaisten järjestelmien ylläpito valtakunnallisesti on Man in Vanilla arkipäivää. Palvelut käsittävät kaiken kiinteistötekniikan LVIS-palveluista kiinteistöautoaatioon ja jäähdytysjärjestelmiin. Ennakoiva toiminta ja määräaikaishuollot korostuvat kiinteistötekniikan toimivassa ylläpidossa.

Tehokkuutta kiinteistönhoitoon

Emme ainoastaan tuota kiinteistönhoitopalveluita, vaan pyrimme aktiivisesti kehittämään alan käytäntöjä paremmiksi. Kun otamme kiinteistönhoitosi vastuullemme, valvomme aktiivisesti että sovitut toimenpiteet myös suoritetaan. Vuosittaiset huollot ja kuukausittaiset tarkastukset ovat jokainen oma kuittausta vaativa toimenpiteensä, eivätkä vain rivi sopimuspaperissa. Palvelumme käsittää kaiken kiinteistönhoidon, ulkoalueiden hoidosta teknisten järjestelmien tarkkailuun ja ylläpitoon.

Ammattikeittiölaitteiden huolto ja uusinnat

Sillä ei ole väliä, minkä merkkisiä suurkeittiölaitteesi ovat. Huollamme nimittäin kaikki ravintolalaitteet merkistä riippumatta. Valtakunnallisesti. Huollot suorittaa kuitenkin aina valtuutettu huoltoliike, joka kuuluu totta kai Man in Van -verkostoon.