Etusivu / Referenssit

Tyytyväisten asiakkaiden puheenvuoro

Meillä on monipuolisesti asiakkaina eri toimialojen yrityksiä ja organisaatioita. Kaikkia heitä yhdistää se, että heillä on runsaasti kiinteistöjä ja toimipisteitä sekä yritykset ovat alojensa tunnettuja toimijoita. Todistetusti tyytyväiset asiakkaamme puhuvat Man in Vanin puolesta.

Tutustu monipuolisiin referensseihimme

“Olemme viime vuosina aktiivisesti kehittäneet remonttien toteutusta yhdessä Man in Vanin kanssa. Heidän avullaan olemme saaneet muodostettua remonttikonseptin, jonka voi monistaa helposti eri puolilla Suomea sijaitseviin hoivayksiköihimme.”

“Man in Van palvelee kaikkialla Suomessa. Ivalosta Hankoon, ihan niin kuin mekin.”

“Olemme käyttäneet Man in Van -palveluita niin pienissä kuin suurissakin korjauksissa, aina helpoista asennuksista haastaviin projekteihin. Heidän toiminta on asiantuntevaa, joustavaa, nopeaa ja asiakaslähtöistä, mikä on helpottanut meidän päivittäistä toimintaa ja tilojen ylläpitoa erittäin paljon.”

“Man in Vanin kautta olemme saaneet helposti ja nopeasti apua tarpeisiimme oli sitten kyseessä sähkömiehen, lukkosepän tai handymanin käyttö. Tarjouksen tehtävästä työstä olemme saaneet nopeasti, joka taas on nopeuttanut päätöksentekoa. Hyöty Man in Vanin käytöstä on se, että saamme kaikki palvelut yhdestä paikasta sovittuun hintaan. Lisäksi kuukausittain saamme yhteenvedon palvelujen käytöstä.”

“R-kioski on tehnyt Man in Vanin kanssa yhteistyötä jo vuodesta 2013. Man in Vanin laaja palveluverkosto on mahdollistanut nopeat vasteajat ja sujuvan palvelun mille tahansa R-kioskille ympäri Suomea. Man in Vanin palvelumalli säästää aikaa ja resursseja, sillä verkostossamme on jatkuvasti muutos- ja korjaustarpeita, joihin Man in Vanilta saa nopeasti apua. Yhteistyö heidän kanssaan on helppoa ja vaivatonta.”

“Olemme tehneet Man In Vanin kanssa yhteistyötä usean vuoden ajan. Arvostamme heidän joustavuuttaan uusien toimintamallien käyttöönotossa ja kehittämisessä. Toiminnan seurattavuus ja mittaaminen ovat myös tärkeitä asioita.”

Hangosta Ivaloon

Koordinoimme, johdamme ja tuotamme tarvitsemasi palvelut Hangosta Ivaloon. Saat meiltä valtakunnallisesti yhden yhteyspisteen ja tehokkaan työnohjausjärjestelmän kiinteistöjenne ja toimipisteidenne kunnossapito- ja muutostarpeisiin.

Tutustu palveluihimme