Etusivu / Palvelut / Huolto ja kunnossapito / Kiinteistötekniikka

Toimiva kiinteistötekniikka

Kiinteistö- ja talotekniikan erilaisten järjestelmien tehokas ylläpito valtakunnallisesti on Man in Vanilla arkipäivää. Palvelut käsittävät kaiken kiinteistötekniikan LVIS-palveluista kiinteistöautoaatioon ja jäähdytysjärjestelmiin. Ennakoiva toiminta ja määräaikaishuollot korostuvat kiinteistötekniikan toimivassa ylläpidossa.

Rakennusautomaatio

Rakennusautomaatioon liittyvät ratkaisut tuovat helppoutta kiinteistöjen lämmitys-, valvonta-, hälytys- ja ilmanvaihtojärjestelmien hallintaan, kehitykseen ja ohjaamiseen. Kysy meiltä lisää rakennusautomaatiosta ja kiinteistöautomaatiosta.

Sähkö

Toimivat ja turvalliset sähköjärjestelmät ovat kiinteistön ja toimipisteen tehokkaan toiminnan, työntekijöiden viihtyvyyden ja asiakaskokemuksen perusedellytys. Tuotamme valtakunnallisesti kaikki sähköjärjestelmiin liittyvät palvelut huolloista määräaikaistarkastuksiin ja muutostöihin. Panostamme laadun ja turvallisuuden lisäksi töiden tehokkaaseen dokumentointiin, jotta kiinteistön arvo säilyy ja tulevat työt on helppo toteuttaa.

LVI

Jokaisessa kiinteistössä lämpöä, vettä ja ilmanvaihtoa koskevat ratkaisut ja järjestelmät vaikuttavat huomattavasti kiinteistön energiatehokkuuteen ja viihtyvyyteen. LVI-tekniikasta on siis tärkeää pitää hyvää huolta. Man in Van huolehtii, että tekniikka toimii ja että työt suoritetaan aina pätevöityneen ammattilaisen toimesta.

Jäähdytys

Jäähdytys- ja ilmastointijärjestelmillä huolehdit siitä, että kiinteistöt, myymälät ja toimipisteet ovat viihtyisiä ympäri vuoden. Jäähdytystekniikkaa tarvitaan myös myymälöissä ja ravintoloissa tuotteiden säilyvyyden takaamiseksi. Man in Van tarjoaakin valtakunnallista ammattitaitoa kiinteistöjen, myymälöiden ja keittiöiden jäähdytysratkaisujen huollossa ja ylläpidossa.

Lukitus

Tuotamme palveluita kiinteistöjen lukitukseen ja turvallisuuteen liittyvissä ratkaisuissa ja tekniikassa – asennuksesta huoltoon. Huollamme niin mekaaniset kuin sähköiset lukitusjärjestelmät.

Kiinnostuitko näistä palveluista? Käänny ammattilaisemme puoleen