Etusivu / Palvelut / Muut palvelut

Muut palvelut

Man in Van tarjoaa asiakkailleen myös muita käteviä ja arkea helpottavia palveluita. Teemme monipuolisesti erilaisia teknisten laitteiden asennuksia ja ylläpitotöitä. Voit tutustua niihin tarkemmin tällä sivulla.

Lue näistä aiheista lisää alempaa:

IoT-älytekniikka
Sähköautojen latauspisteet
Infonäytöt
Desinfiointipalvelut

Teknisten laitteiden asennus ja ylläpito

Asennamme ja huollamme asiakkaillemme erilaisia teknisiä laitteita valtakunnallisesti. Tällaisia laitteita ovat mm pakettiautomaatit, kuntosalilaitteet ja muut teknistä erikoisosaamista ja ylläpitoa vaativat laitteet.

IoT-älytekniikkaa, mitä tarvitset?

IoT-anturit, -mittalaitteet ja -sensorit hoituvat kauttamme luotettavasti ja ammattitaidolla. IoT-tekniikka tulee lisääntymään tulevaisuudessa ja se tarjoaa monipuolisia etuja myymälöihin, liiketiloihin ja toimipisteisiin.

Sähköautojen latauspisteet

Sähköautot ovat päivän polttavin puheenaihe liikenteessä. Sähköautot ja hybridit kasvattavat suosiotaan merkittävästi lähivuosina, joten kannattaa reagoida tilanteeseen ensimmäisten joukossa. Asennamme sähköautojen latauspisteitä esimerkiksi myymälöiden ja toimitilojen yhteyteen.

Infonäytöt

Infonäytöt ovat kätevä tapa viestiä asiakkaille tarjouksista, hinnastoista ja erilaisista toimintaohjeista. Man in Van asentaa erilaisia infonäyttöjä sisätiloihin ja kiinteistöjen piha-alueille. Infonäytöt soveltuvat hyvin esimerkiksi myymälöihin, liiketiloihin, taloyhtiöihin ja muihin paikkoihin, missä liikkuu paljon asiakkaita.

Desinfiointipalvelut

Olemme lisänneet toimitilojen, myymälöiden ja kiinteistöiden desinfiointipalvelut palveluvalikoimaamme. Desinfioiminen on erityisen tärkeää sellaisissa tiloissa, joissa on paljon asiakasvirtaa tai jotka ovat yhteiskäytössä, kuten kaupat, koulut, terveysasemat ja kuntokeskukset.

Tarjoamme kolmea erilaista desinfiointitapaa:

  1. Kuivasumutusdesinfiointi, jossa sisäilma ja pinnat puhdistetaan ilmaan päästettävällä desinfioivalla kuivasumulla. Sumutuksen jälkeen pinnat desinfioidaan pyyhkimällä. Desinfioitava tila ei saa olla käytössä sumutuksen aikana, joten desinfiointi suoritetaan tilan ollessa suljettuna.
  2. Märkäsumutusdesinfiointi, jossa desinfioitaville pinnoille suihkutetaan desinfioivaa märkäsumua. Tila eristetään desinfioinnin ajaksi, ja tilaan voi palata heti desinfioinnin jälkeen.
  3. Pintojen pyyhintä, jossa pinnat pyyhitään ensin yleispuhdistusaineella ja sitten desinfiointiaineella. Pintojen pyyhintä tulee tehdä useita kertoja päivässä.

Kiinnostuitko? Käänny ammatilaisemme puoleen.