Etusivu / Palvelut / Ylläpidon johtaminen

Ylläpidon kokonaisvaltainen johtaminen

Tarjoamme asiakkaillemme ylläpidon johtamisessa ennen muuta joustavuutta ja huolettomuutta. Asiakkaanamme voit ulkoistaa halutessasi meille yksittäisiä huoltotoimenpiteitä – mutta voimme myös ottaa vastuullemme monitoimipaikkaisen yrityksen koko kunnossapidon kokonaisvaltaisen kehittämisen ja johtamisen.

Meidän kauttamme saat käyttöösi kiinteistöpäällikön, joka vastaa kokonaisuudesta reagoiden joustavasti erilaisiin ylläpidon ja korjausrakentamisen tarpeisiin.

Hoidamme sovitun kokonaisuuden ja palvelut

Laajassa palvelukokonaisuudessa määrittelemme kanssasi budjetin ja palveluiden yksityiskohdat, minkä jälkeen me hoidamme loput. Siinä samalla kehitämme toimitilojen sekä kiinteistöjen ylläpitoa järkevällä tavalla. Kevyemmässä palvelumallissa toimimme tiiviissä yhteistyössä oman kiinteistöjohtosi kanssa ja vastaamme meidän vastuullemme sovituista kunnossapidon töistä ja tehtävistä itsenäisesti.

Hoidamme sovitun kokonaisuuden ja palvelut

Laajassa palvelukokonaisuudessa määrittelemme kanssasi budjetin ja palveluiden yksityiskohdat, minkä jälkeen hoidamme me loput. Siinä samalla kehitämme toimitilojen sekä kiinteistöjen ylläpitoa järkevällä tavalla. Kevyemmässä palvelumallissa toimimme tiiviissä yhteistyössä oman kiinteistöjohtosi kanssa ja vastaamme meidän vastuullemme sovituista kunnossapidon töistä ja tehtävistä itsenäisesti.

Kiinnostuitko palvelusta? Käänny ammattilaisemme puoleen

Tomi Pulkki

Liiketoimintajohtaja

tomi.pulkki@maninvan.fi

p. +358 46 850 1712