Etusivu / Palvelut / Huolto ja kunnossapito / Kiinteistönhoito

Tehokkuutta kiinteistönhoitoon

Emme ainoastaan tuota kiinteistönhoitopalveluita, vaan pyrimme aktiivisesti kehittämään alan käytäntöjä paremmiksi. Kun otamme kiinteistönhoitosi vastuullemme, valvomme aktiivisesti että sovitut toimenpiteet myös suoritetaan. Vuosittaiset huollot ja kuukausittaiset tarkastukset ovat jokainen oma kuittausta vaativa toimenpiteensä, eivätkä vain rivi sopimuspaperissa. Palvelumme käsittää kaiken kiinteistönhoidon, ulkoalueiden hoidosta teknisten järjestelmien tarkkailuun ja ylläpitoon.

Tasalaatuinen, tarpeeseen muokattu palvelutaso

Olemme erikoistuneet tuottamaan kiinteistönhoitopalveluita valtakunnallisille yrityksille, joilla on suuri määrä samanlaisia toimipisteitä. Esimerkkejä ovat 250 kylmäaseman huoltoasemaverkosto, valtakunnallinen pikaruokaravintolaverkosto ja yli sadan päiväkodin organisaatio.

Määritämme yhdessä asiakkaan kanssa ennen palvelun käynnistämistä toivotun kustannusten ja laadun tason, sekä suunnittelemme palvelun tämän mukaisesti. Esimerkiksi vilkkailla liikepaikoilla on tärkeää että lumet on aurattu ja liukkaudentorjunta suoritettu tiettyyn kellonaikaan mennessä ja että roskat on poimittu joka päivä. Itse rakennuksen osalta emme ainoastaan lupaa että teemme sovitut tarkastukset ja huollot, me myös valvomme että ne tulevat tehdyksi ja dokumentoiduksi.

Kiinnostuitko palvelusta? Käänny ammattilaisemme puoleen

Jon Catani

Toimitusjohtaja

jon.catani@maninvan.fi

Tomi Pulkki

Liiketoimintajohtaja

tomi.pulkki@maninvan.fi

p. +358 46 850 1712