Etusivu / Ajankohtaista / HopLopin perustaja Tomi Pulkki on mukana voimakkaasti kasvavassa Man in Van Oy:ssä

HopLopin perustaja Tomi Pulkki on mukana voimakkaasti kasvavassa Man in Van Oy:ssä

Uutiset 12.4.2021/

Tämän hetken tilauskannan mukaan yrityksen kuluvan vuoden ennustettu liikevaihto kasvaa huomattavasti koronavuotta edeltävän vuoden tasosta (4,7 milj. €). Yrityksen arvion mukaan liikevaihto kasvaa 40–70 % tämän vuoden aikana.


– Haluamme olla alamme teknologinen suunnannäyttäjä ja markkinajohtaja monitoimipaikkaisten yritysten kunnossapitotarpeissa valtakunnallisesti. Tomi Pulkin mukaan saaminen tuo tähän entistä paremmat mahdollisuudet, toimitusjohtaja Jon Catani kertoo.


– Arvostan valtavasti Jon Catanin tekemää työtä yrityksemme hyväksi ja erityisesti sitä, että hän on oivaltanut aikanaan tällaisen liikeidean, vienyt sitä määrätietoisesti eteenpäin sekä saanut Man in Vanin vahvaan kasvuun, liiketoimintajohtaja Tomi Pulkki toteaa.


– Pulkin vankasta osaamisesta on ollut apua liiketoimintamme sopeuttamisen osalta
vallitsevassa koronatilanteessa sekä uusien huomattavien asiakassopimusten hankkimisessa. Ensimmäisen kvartaalin perusteella näyttää siltä, että pääsemme todella merkittävään kasvuun tänä vuonna, hallituksen puheenjohtaja Olli Martinheimo korostaa.


Catani ja Martinheimo näkevät, että viime vuonna mukaan tulleen Pulkin ammattitaito lisää entisestään yrityksen innovatiivisuutta.


– Teemme perinteisellä toimialalla asiat ainutlaatuisella tavalla ja nojaamme esimerkiksi digitaalisten palveluiden kehittämiseen, Catani sanoo.


”Tuomme ketjut ja paikalliset yrittäjät yhteen”


Catanin ja Martinheimon mukaan juuri Pulkin kokemus on yrityksen toiminnan kehittämisen ja tulevaisuuden kannalta aivan keskeinen asia. Operatiivisen työnsä lisäksi Pulkki on myös yksi yrityksen osakkaista.


– Koska Tomi on ollut käytännössä rakentamassa menestyvää ketjua, hänen on helppo ymmärtää asiakkaidemme tarpeita sekä yleensäkin ketjuyritysten näkökulmaa muun muassa erilaisissa kunnossapidon tilanteissa.


Catani korostaa, että Man in Van Oy tuottaa monitoimipaikkaisille yrityksille palvelut koko Suomessa ja siinä hyödynnetään nimenomaan tehokkaasti paikallisia ammattitaitoisia kumppaneita.


– Näin työ saadaan tuotettua lähellä, joten parannamme myös paikallisten pienten yritysten ja yrittäjien elinvoimaisuutta Suomen kaikilla alueilla. Olemme toimialamme ainoa yritys, joka tuo ketjut ja paikalliset tehokkaat pienyrittäjät yhteen.


Vuonna 2011 perustettu Man in Van Oy toimii kumppanina monitoimipaikkaisille yrityksille toimipisteiden ylläpidossa ja korjausrakentamisessa. Yrityksellä on yli 500 paikallista kumppania, noin 45 valtakunnallista asiakasta, yli 3000 asiakaskohdetta ja noin 15 000 toimeksiantoa vuodessa. Yrityksen asiakkaita ovat muun muassa Attendo, A-Katsastus, Fitness24Seven, JYSK, R-kioski ja St1.


Lisätietoja:

Jon Catani
Toimitusjohtaja, Man in Van Oy
p. 050 381 7327
jon.catani@maninvan.fi

Tomi Pulkki
Liiketoimintajohtaja, Man in Van Oy
p. 046 850 1712
tomi.pulkki@maninvan.fi

Olli Martinheimo
Hallituksen puheenjohtaja, Man in Van Oy
p. 040 501 3333
olli.martinheimo@maninvan.fi