Etusivu / Palvelut / Yleistä palveluista

Tapamme toimia saa kiitosta

Man in Vanin kautta käytössäsi on satojen akkreditoitujen asentajien valtakunnallinen verkosto. Se tarkoittaa nopeaa ja joustavaa palvelua toimipisteillesi Hangosta Ivaloon.

Ylläpidon kokonaisvaltainen johtaminen

Tarjoamme asiakkaillemme ylläpidon johtamisessa ennen muuta joustavuutta ja huolettomuutta. Asiakkaanamme voit ulkoistaa halutessasi meille yksittäisiä huoltotoimenpiteitä – mutta voimme myös ottaa vastuullemme monitoimipaikkaisen yrityksen koko kunnossapidon kokonaisvaltaisen kehittämisen ja johtamisen.

Urakointi ja projektit

Kattava urakointi ja erilaiset projektit ovat arkipäivää Man in Vanilla. Toteutamme toimitilamuutoksia, teemme monipuolista korjausrakentamista toimipisteisiin ja kiinteistöihin sekä kalustamme myymälä-, liike- ja toimitiloja.

Huolto ja kunnossapito

Man in Van on kokenut huolto- ja kunnossapitopalveluiden tarjoaja. Tutustu monipuoliseen palvelutarjontaamme ja kysy tarvittaessa meiltä lisää.

Muut palvelut

Man in Van tarjoaa asiakkailleen myös muita käteviä ja arkea helpottavia palveluita. Teemme monipuolisesti erilaisia teknisten laitteiden asennuksia ja ylläpitotöitä. Tutustu niihin tarkemmin kiinnostuksesi mukaan.

Älykäs laiterekisteri

Digitalisoituminen on päivän sana – niin meilläkin Man in Vanilla. Kätevä ja älykäs laiterekisteri mahdollistaa asiakkaillemme muun muassa todella helpon tilaamisen, laitteiden elinkaarikustannusten seurannan, laitteiden huollon suunnittelun ja laiteuusintojen budjetoinnin.

Yksi yhteyspiste ja työnohjausjärjestelmä

Tuotamme uudenlaisella mallilla monitoimipaikkaisille yrityksille optimoituja toimipistepalveluita. Tarjoamme valtakunnallisesti yhden yhteyspisteen sekä tehokkaan ja helppokäyttöisen verkkopohjaisen työnohjausjärjestelmän kiinteistöjen ja toimipisteiden kunnossapito- ja muutostarpeisiin.

Näin kohteiden toimenpidehistoria löytyy keskitetystä järjestelmästä, ja työt hoituvat vastuullisesti sekä ajallaan. Avullamme henkilöstön resursseja vapautuu yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen. Asiakkaamme saavat säästöjä ja sujuvamman arjen.

Hyötyjä kohteissa / toimipisteissä / kiinteistöissä

 • Kaikki työt yhdestä yhteyspisteestä

 • Työn korkea laatu

 • Nopeat vasteajat paikallisen verkoston ansiosta

 • Kohteelle sähköinen huoltokirja

 • Henkilöstön työaikaa säästyy olennaiseen

 • Poistaa henkilösidonnaisuuden

Haluatko tietää lisää?

Hyödyt johdolle

 • Parantunut tehokkuus
 • Hyvä kustannus-laatu-suhde
 • Reaaliaikainen tilanneseuranta
 • Dokumentaatio ja raportointi kohdetasolle asti
 • Keskitettyjen hankintojen edut
 • Lain vaatimat velvoitteet hoidossa
Ota yhteyttä

Ammattilaisverkostossamme

Sähköasentajat, LVI-asentajat, kylmälaiteasentajat, keittiölaiteteknikot, kirvesmiehet/timpurit, lukkosepät, tietoverkkoasentajat, elektroniikka-asentajat, maarakentajat…jne.

Ennakoimme ja kartoitamme

Suodattimien puhdistus, rasvakanavien nuohous, laitteiden ennakoiva huolto, määräaikaiset tarkastukset, yleisilmekierros, huoltotarvekartoitukset, desinfiointipalvelut…yms.

Monipuolista projektitoimintaa

Uuden toimipisteen rakentaminen, toimipisteen ja kiinteistön ilmeenkohotus, laitteistouusinnat, huonemuutokset, vesivahinkojen korjaus, maalämpöpumpun asennus, kaivon asennus…tms.

Kysy ammattilaisiltamme