Etusivu / Palvelut / Yleistä palveluista

Uudenlainen valtakunnallinen toimintamalli

Tuotamme uudenlaisella mallilla monitoimipaikkaisille yrityksille optimoituja toimipistepalveluita.

Toimintamallimme perustuu satojen akkreditoitujen paikallisten asentajien verkostoon, tehokkaaseen työnjohtoon ja laadunhallintaan sekä edistykselliseen työnohjausjärjestelmään. Sinulle asiakkaana se tarkoittaa nopeaa ja joustavaa palvelua Hangosta Ivaloon.

#video_esittely .wp-video { width: 100% !important; }
#video_esittely .wp-video .mejs-container { width: auto !important; height: auto !important; padding-top: 56.25% !important; }

Ylläpidon kokonaisvaltainen johtaminen

Autamme asiakkaitamme toimipisteiden ja kiinteistöjen ylläpidon suunnittelussa ja johtamisessa. Käytämme tässä hyödyksi laajaa kokemustamme kymmenien valtakunnalisten toimijoiden kunnossapidon järjestämisestä. Autamme niin budjetoinnissa, kuin operatiivisessa toiminnassa ja asetettuihin taloudellisiin ja laadullisiin tavoitteisiin pääsemisessä.

Huolto ja kunnossapito

Man in Van on erikoistunut valtakunnallisten huolto- ja kunnossapitopalveluiden tuottamiseen. Uskomme olevamme tässä Suomen paras. Tutustu palvelutarjontaamme ja kysy tarvittaessa meiltä lisää.

Urakointi ja projektit

Urakointi ja erilaiset muutoshankkeet ovat arkipäivää Man in Vanilla. Rakennamme uusia toimitiloja, toteutamme tila- ja konseptimuutoksia, korjaamme kiinteistöjä sekä kalustamme myymälä-, liike- ja toimitiloja.

Muut palvelut

Toimipisteiden ylläpidon lisäksi tuotamme myös muita asennus- ja huoltopalveluita valtakunnallisesti. Teemme muun muassa monipuolisesti erilaisia teknisten laitteiden asennuksia ja ylläpitotöitä vaihtelevilla aloilla.

Älykäs laiterekisteri

Törmäsimme toistuvasti siihen, että toimialallamme ei ollut toimivaa, helppokäyttöistä ja kustannustehokasta laiterekisterisovellusta. Päätimme kehittää sellaisen itse. Älykäs laiterekisteri mahdollistaa asiakkaillemme muun muassa helpon tilaamisen, laitteiden elinkaarikustannusten seurannan, laitteiden huollon suunnittelun ja laiteuusintojen budjetoinnin.

Yksi yhteyspiste ja työnohjausjärjestelmä

Tuotamme uudenlaisella mallilla monitoimipaikkaisille yrityksille optimoituja toimipistepalveluita. Tarjoamme valtakunnallisesti yhden yhteyspisteen sekä tehokkaan ja helppokäyttöisen verkkopohjaisen työnohjausjärjestelmän kiinteistöjen ja toimipisteiden kunnossapito- ja muutostarpeisiin.

Näin kohteiden toimenpidehistoria löytyy keskitetystä järjestelmästä, ja työt hoituvat vastuullisesti sekä ajallaan. Avullamme henkilöstön resursseja vapautuu yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen. Asiakkaamme saavat säästöjä ja sujuvamman arjen.

Palvelun hyödyt kohteessa

  • Kaikki työt yhden kanavan kautta

  • Nopeat vasteajat paikallisen verkoston ansiosta
  • Kohteelle sähköinen huoltokirja

  • Henkilöstön työaikaa säästyy olennaiseen

  • Poistaa henkilösidonnaisuuden

Haluatko tietää lisää?

Hyödyt johdolle

  • Parantunut kustannus-laatu suhde
  • Reaaliaikainen tilanneseuranta
  • Dokumentaatio ja raportointi kohdetasolle asti
  • Keskitettyjen hankintojen edut
  • Lain vaatimat velvoitteet hoidossa
Ota yhteyttä

Ammattilaisverkostossamme

Paikallinen asentajaverkostomme kattaa mm handyman-moniosaajat, sähköasentajat, LVI-asentajat, timpurit, maalarit, kylmäasentajat, keittiölaiteteknikot, lukkosepät, teipparit ja IT-asentajat.

Ennakoimme ja kartoitamme

Suodattimien puhdistus, ilmanvaihto- ja rasvakanavien nuohous, laitteiden ennakoiva huolto, määräaikaistarkastukset, yleisilmekierros, huoltotarvekartoitukset, desinfiointipalvelut…yms.

Monipuolista projektitoimintaa

Uuden toimipisteen rakentaminen, toimipisteen ja kiinteistön ilmeenkohotus, laitteistouusinnat, huonemuutokset, vesivahinkojen korjaus, maalämpöpumpun asennus, kaivon asennus…tms.

Kysy ammattilaisiltamme