Etusivu / Yritys / Työntekijäksi

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti joukkoomme maan parhaita alan osaajia muun muassa asennuksen, projektijohdon, asiakkuudenhoidon ja ohjelmistokehityksen tehtäviin. Mikäli haluat kuulua tulevaisuuden suunnannäyttäjiin ja työskentely innostavassa kasvuyrityksessä kiinnostaa, lähetä avoin hakemus osoitteeseen: rekry@maninvan.fi.

Lisätietoja yrityksestä ja avoimista tehtävistä

Mahdollisia lisätietoja yrityksestä ja avoimista tehtävistä antaa toimitusjohtajamme Jon Catani, p. 050 381 7327.

Man in Van on vahvasti kasvava suomalainen palvelu- ja teknologiayhtiö, joka on erikoistunut tuottamaan ylläpito- ja korjausrakentamispalveluita monitoimipaikkaisille yrityksille.

Asiakkaitamme ovat valtakunnalliset toimijat, kuten St1/Shell, R-kioski, Attendo, A-Katsastus, Hesburger, Fitness24Seven, Restel, Espresso House ja Jysk.

Toimintamme perustuu vahvasti digitaalisiin ratkaisuihin ja olemme alan edelläkävijä niin palvelun laadun kuin teknisten ratkaisujenkin osalta.

Hangosta Ivaloon

Koordinoimme, johdamme ja tuotamme tarvitsemasi palvelut Hangosta Ivaloon. Saat meiltä valtakunnallisesti yhden yhteyspisteen ja tehokkaan työnohjausjärjestelmän kiinteistöjenne ja toimipisteidenne kunnossapito- ja muutostarpeisiin.

Ota yhteyttä