Etusivu / Ajankohtaista / Etsimme projektipäälliköitä

Etsimme projektipäälliköitä

Rekry 19.9.2024/

Projektinhallinta sekä korjausrakentaminen hallussa?

Voisit olla etsimämme projektipäällikkö! Meillä pääset vastaamaan asiakkaidemme tarjouspyyntöihin monipuolisesti – alkaen tarvekartoituksista ja tarjousten laskennasta aina urakkaneuvotteluihin saakka sekä pitämään projektiemme langat napakasti käsissäsi. Tule omana itsenäsi, rentoon mutta asiantuntevaan työporukkaan. Lue alta lisää tehtävästä ja selvitä nopean testin avulla olisitko uusi työkaverimme!

Projektipäällikkönä pääset työskentelemään tiiviissä yhteistyössä monipuolisesti eri sidosryhmien, kuten asiakkaiden, kumppaneiden ja oman organisaation eri osastojen kanssa. Asiakasprojektimme ovat mm. liike- ja toimitilojen muutosprojekteja asiakkaillemme ympäri Suomen.

Tässä tehtävässä olet avainroolissa projektien toteutuksessa sekä asiakkaidemme ja muiden sidosryhmien tyytyväisyyden varmistamisessa. Lisäksi pääset kehittämään projektitoimintaamme ja asiakkuuksia yhdessä tiimisi kanssa.

Miksi meille?

✨ Meillä pääset osaksi reilua, ystävällistä ja rentoa työyhteisöä, jossa tuemme toinen toisiamme.

✨ Kehitämme hyvässä hengessä toimintaamme porukalla eteenpäin ja ajattelemme isosti.

✨ Meillä saat vaihtelevan ja vastuullisen tehtävän lisäksi ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana rakentamassa perinteiselle toimialalle uutta toimintamallia.

✨ Kotimainen ja taloudellisesti vakaa työnantaja.

Liity sinäkin joukkoomme!

Uudet projektit, työkaverit ja onnistumiset odottavat!

Klikkaa ”Aloita” ja selvitä soveltuvuutesi tehtävään.

Olemme vahvasti kasvava suomalainen palvelu- ja teknologiayhtiö, joka on erikoistunut tuottamaan ylläpito- ja korjausrakentamispalveluita monitoimipaikkaisille yrityksille. Toimintamme perustuu vahvasti digitaalisiin ratkaisuihin ja olemme alan edelläkävijä niin palvelun laadun kuin teknisten ratkaisujenkin osalta.