Etusivu / Ajankohtaista / Etsimme kunnossapitopäällikköä

Etsimme kunnossapitopäällikköä

Rekry 2.7.2024/


Tule Man in Vanille kunnossapitopäälliköksi – kehitä, johda ja menesty! 🔧

Haluatko työskennellä avainpelaajana varmistamassa kiinteistöjen ensiluokkaisen kunnossapidon ja tehokkaat huoltoprosessit? Man in Vanilla pääset loistamaan kunnossapitopäällikön roolissa, jossa vastaat asiakkaidemme kiinteistöjen ylläpidosta Helsingissä. Johdat huoltotoimenpiteitä, valitset parhaat kumppanit laajasta verkostostamme ja varmistat työn korkean laadun – samalla rakentaen uraa, josta voit olla ylpeä. Lue alta lisää ja selvitä nopealla testillä, sopisiko rooli sinulle!

Mitä sinä saat meiltä?

🏢 Mahdollisuuden työskennellä kasvavassa yrityksessä

💯 Etätyömahdollisuuden (Uudellamaalla asuvilla 3 pv viikossa, muualla sopimuksen mukaan)

🔧 Monipuolisia työtehtäviä ja haasteita

🌟 Mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja syventää ammattitaitoasi

🤝 Laajan verkoston kiinteistöalan ammattilaisia tueksesi

💼 Vastuullisen roolin yrityksen avaintehtävissä

Kunnossapitopäällikkönä vastaat asiakkaidemme kiinteistökannan ylläpidosta ja jatkuvien palveluiden sopimusten kannattavuudesta. Johdat palveluntuottajaverkostoa, varmistat palvelutuotannon laadun ja tarjoat teknistä tukea organisaatiollemme. Työhösi kuuluu mm. huoltosuunnitelmien laatiminen, kumppanisopimusten neuvottelu ja sisäisenä asiantuntijana toimiminen. Päätoimipisteemme sijaitsee Uudellamaalla, ja tehtävässä pääset ajoittain myös matkustamaan.

Näin työntekijämme kertoo meistä:

”Man in Vanilla on hienoa olla osana kovaa vauhtia kehittyvässä ja kasvavassa kotimaisessa yrityksessä, jossa henkilökunta on sitoutunutta ja vilpittömästi haluaa tehdä parhaansa yrityksen eteen. Oma kehittyminen työssä on huomioitu hyvin ja sen mukana on saanut lisää vastuuta sekä päässyt kehittämään omaa osaamistaan. ” – Emilia

Tule sinäkin meille! Klikkaa ”Aloita” ja selvitä soveltuvuutesi tehtävään!

Man in Van on vahvasti kasvava suomalainen palvelu- ja teknologiayhtiö, joka on erikoistunut tuottamaan ylläpito- ja korjausrakentamispalveluita monitoimipaikkaisille yrityksille. Toimintamme perustuu vahvasti digitaalisiin ratkaisuihin ja olemme alan edelläkävijä niin palvelun laadun kuin teknisten ratkaisujenkin osalta. 

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää voit olla yhteydessä Tiia Mäenpäähän numerosta +358 504 637 212 tai sähköpostitse tiia.maenpaa@clevry.com.

ALOITA