Etusivu / Ajankohtaista / Kasvun, vastuunkannon ja tinkimättömän palvelun vuosi

Kasvun, vastuunkannon ja tinkimättömän palvelun vuosi

Uutiset 21.12.2023/

Vuosi 2023 on ollut merkittävä ajanjakso Man in Vanille. Kuluneen vuoden aikana olemme kasvaneet ja kehittyneet huomattavasti. Tästä iso kiitos kuuluu asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

Vuoden aikana olemme saavuttaneet yli 30 prosentin kasvun liikevaihdossamme. Tämä saavutus kertoo paitsi liiketoimintamme vahvuudesta, myös asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme luottamuksesta ja tuesta. 

Kasvumme pohjautuu nyt ja jatkossa edelläkävijyyteemme alan ohjelmistokehityksessä sekä kasvavaan, laadukkaaseen kumppaniverkostoomme. Vahvuuksiemme avulla voimme tarjota asiakkaillemme aidosti paikallista palvelua nopeasti ja luotettavasti.

Vastuullisuus ja tuki Ukrainalle

Tänä vuonna päätimme kohdistaa joululahjabudjettimme toisenlaiseen hyvään tarkoitukseen. Kuluneen vuoden aikana olemme lahjoittaneet yli 60 000 euroa Ukrainan ja ukrainalaisten tukemiseen. Tämä päätös heijastaa yrityksemme arvoja ja sitoutumistamme globaaliin yhteisvastuuseen. Uskomme, että yhdessä voimme tehdä merkityksellisen eron.

Tuen olemme kohdistaneet sellaisen materiaalin hankkimiseen, mitä Ukrainassa juuri nyt eniten tarvitaan. Olemme selvittäneet kontaktiemme avulla vaatimukset tarvittaville laitteille, hankkineet laitteet kotimaisen maahantuojan kanssa yhteistyössä ja toimittaneet avun suomalaisin voimin suoraan perille. Tukea on toimitettu mm. odessalaiseen sairaalaan avustamaan haavoittuneiden hoidossa.

Katse kohti tulevaa

Kun katsotaan eteenpäin vuoteen 2024, olemme täynnä odotusta ja intoa. Odotamme jatkuvaa kasvua ja uusien mahdollisuuksien hyödyntämistä. Haluamme jatkossakin tarjota asiakkaillemme ja kumppaneillemme parasta palvelua ja tukea.

Kiitos, että olette osa Man in Vanin tarinaa. Toivotamme teille rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta.