Etusivu / Ajankohtaista / Man in Van toivottaa hyvää joulua!

Man in Van toivottaa hyvää joulua!

Uutiset 22.12.2022/

Man in Van haluaa kiittää asiakkaitaan, yhteistyökumppaneitaan ja muita sidosryhmiään kuluneesta vuodesta sekä toivottaa kaikille iloista joulua ja onnellista uutta vuotta 2023.

Kuluvan vuoden maailman myllerryksestä huolimatta Man in Van jatkoi kasvuaan. Tämän teimme yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa. Ensi vuonna teitä palveleekin aikaisempaa isompi joukko iloisia “Miviläisiä” ja palveluprosessimme ovat taas kehittyneet askeleen eteenpäin.

Joulu on yltäkylläisyyden ja ilon juhla. Varsinkin tällaisena aikana tulee myös muistaa niitä, jotka tarvitsevat apua. Siksi olemme päättäneet tehdä asian eteen jotain konkreettista ja lahjoittaa asiakaslahjoihin tavanomaisesti käyttämämme varat moninkertaisena Ukrainan hyväksi yhteistyössä Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa Ry:n kanssa.

Hankimme yhdessä kaksi maastokelpoista ajoneuvoa, jotka lastataan muiden yritysten lahjoittamilla tarvikkeilla ja ajetaan sotatoimialueelle, missä ne auttavat haavoittuneiden kuljettamisessa. Löydätte lisää tietoa nettisivuiltamme kun apu on saapunut perille.