Etusivu / Ajankohtaista / Työntekijäesittely: Emilia Kiuru

Työntekijäesittely: Emilia Kiuru

Uutiset 31.1.2022/

40-vuotias Emilia Kiuru tuli Man in Vanille neljä vuotta sitten vaihtaen samalla elokuvien taianomaisen maailman täysin uuteen universumiin, eli kiinteistö- ja rakennusalan hektiseen ja alati kehittyvään valtakuntaan. Perinpohjainen ja suunniteltua pitkäkestoisempi kokemus oman rintamamiestalon remontoinnista rohkaisi hyvään alkuun matkalla kohti kunnossapidon koordinoinnin kuninkuusluokkaa, mutta vuosienkin jälkeen on nöyrästi todettava että vielä on opittavaa ja paljon.

Työpäivät asiakkuuspäällikkönä sekä kenttä- että kunnossapitotiimin vetäjänä kuluvat hyvin monipuolisten työtehtävien merkeissä. Toisena päivänä koordinoidaan uusia työtilauksia, välillä hoidetaan asiakassuhteita yhteistyöpalavereissa tai huolehditaan omien tiimien toiminnasta sekä hyvinvoinnista ja toisinaan taas hyöritään pyörremyrskyn lailla paikasta toiseen ratkaisten pieniä ja vähän isompiakin pulmatilanteita.

Vapaa-ajallaan Emilia kuuntelee mielellään rokkia, opiskelee puolan kieltä ja herkuttelee juustoilla. Lomat hän viettää mieluiten reissaten maailmalla.

Man in Vanilla on hienoa olla osana kovaa vauhtia kehittyvässä ja kasvavassa kotimaisessa yrityksessä, jossa henkilökunta on sitoutunutta ja vilpittömästi haluaa tehdä parhaansa yrityksen eteen. Oma kehittyminen työssä on huomioitu hyvin ja sen mukana on saanut lisää vastuuta sekä päässyt kehittämään omaa osaamistaan. Tarkka, järjestelmällinen ja sääntöjä sekä ohjeita rakastava Emilia on erityisen iloinen Man in Vanin nerokkaasta omasta toiminnanohjausjärjestelmästä MIVSistä, jonka tarjoamaa apua tilausten käsittelyssä hän ei voi kyllikseen ylistää. Emilia onkin kovin mieluusti ottanut asiakseen perehdyttää uudet kollegat järjestelmän käytön saloihin heti Man in Vanin työuran ensihetkistä alkaen.