Etusivu / Ajankohtaista / Man in Van toivottaa hyvää joulua!

Man in Van toivottaa hyvää joulua!

Uutiset 23.12.2021/

Vuosi 2021 on ollut Man in Vanille tapahtumarikas. Liikevaihdon kasvu palautui koronaa edeltävälle uralle ja saavutimme 7 miljoonan euron liikevaihdon yli 60 % kasvulla edellisvuodesta. Työtilauksia olemme tänä vuonna käsitelleet noin 4 000 enemmän kuin viime vuonna. Positiivista kehitystä on siivittänyt etenkin jatkuvien palveluiden vuoden aikana merkittävästi kasvanut sopimusarvo.

Alkuvuodesta muutimme Helsingin Malmilta isompiin toimitiloihin Duetto Parkiin Helsingin Metsälään. Remontoimme toimitilamme itse ja lopputuloksena oli juuri meidän näköisemme kodikas toimisto, jossa riittää tilaa myös tulevaisuuden kasvulle. Loppuvuodesta olemme käynnistäneet merkittävän hankkeen toimintamme keskiössä olevan alustaohjelmiston edelleenkehittämiseksi. 

Olemme myös saaneet toivottaa tervetulleeksi uusia työntekijöitä, ja toisaalta olemme myös joutuneet hyvästelemään vanhoja tuttuja heidän siirtyessään uusiin haasteisiin.

Kiitämme kuluneesta vuodesta ja toivotamme kaikille oikein hyvää joulua!

Olemme mukana John Nurmisen Säätiön Itämeren pelastusjoukoissa. Tuemme joululahjoituksellamme säätiön Puhdas Itämeri -hankkeita ja Itämeren perinnön suojelutoimia.

Året 2021 har varit händelserikt för Man in Van. Omsättningstillväxten återgick till utvecklingen före pandemin och vi uppnådde en nettoomsättning på 7 miljoner euro, en ökning med kring 60 % från föregående år. Vi har behandlat cirka 4 000 fler uppdrag i år än förra året. En sak som särskilt har medverkat till den positiva utvecklingen är att värdet på kontrakt för kontinuerliga tjänster har vuxit betydligt.

I början av året flyttade vi från Helsingfors Malm till större lokaler i Duetto Park i Krämertskog i Helsingfors. Vi renoverade själva våra lokaler och slutresultatet blev ett mysigt kontor som ser ut som oss, med tillräckligt med plats även för framtida tillväxt. Mot slutet av året har vi startat ett stort projekt för att vidareutveckla plattformsmjukvaran, som är hjärtat av vår verksamhet.

Vi har också fått välkomna nya medarbetare och å andra sidan har vi också fått ta farväl av gamla bekanta när de gått vidare till nya utmaningar.

Tack för det gångna året och vi önskar alla en riktigt God Jul!

Vi deltar i Östersjöräddningsstyrkan av John Nurminens stiftelse. Med vår juldonation stödjer vi stiftelsens projekt för Clean Baltic Sea och skyddet av Östersjöarvet.