Etusivu / Ajankohtaista / Työntekijäesittely: Ruska

Työntekijäesittely: Ruska

Uutiset 1.11.2021/

Olen henkisen työhyvinvoinnin lähettiläs ja operatiivisen toiminnan assistentti. Nimeni on Ruska, olen viisivuotias Irlanninterrieri. Intohimonani ovat hiirien ja jänisten jahtaaminen, kuten rodulleni tyypillisesti kuuluukin.

Innostun aina nollasta sataan uusista ihmiskontakteista. Luonteeltani olen sosiaalinen tsemppari ja vahvuutenani on luoda ympärilleni iloa ja energistä fiilistä. Koska teen vaativaa asiantuntijatyötä, pitää työpäivän aikana muistaa aina välillä myös levätä ja nukkua. Työhyvinvointi on minulle ensiarvoisen tärkeää – läsnäolollani on tutkitustikin stressiä lievittävä vaikutus. Osaan tosin myös tehokkaasti häiritä muiden työntekoa ja keskittymistä niin halutessani.

Teen töitä sekä etänä että toimistolla. Minulle tämä hybridimalli on sopiva. Saan toimistolla ollessani paljon rapsutuksia ja rakkautta. Kotikonttorilla minulla on iso piha jossa temmeltää.

Asia jota et tiennyt minusta: lempiherkkuihini lukeutuvat possunkorvat, puolukka, omena, vadelma, appelsiini ja banaani!