Etusivu / Ajankohtaista / Työntekijäesittely: Annika Remes

Työntekijäesittely: Annika Remes

Uutiset 11.8.2021/

Annika Remes on 28-vuotias hallinnon ammattilainen. Hän on työskennellyt Man in Vanillä johdon ja myynnin assistenttina vuoden 2019 alusta lähtien. Johdon ja myynnin avustavien tehtävien lisäksi Annika työskentelee myös henkilöstöhallinnon, markkinoinnin ja asiakaspalvelun parissa. Annika on työyhteisön go-to-henkilö, jolta saa apua ongelmaan kuin ongelmaan.

Vapaa-ajalla Annika lukee kaunokirjallisuutta, katsoo kauhuelokuvia ja käy keikoilla. “Korona-aikana ikävintä on ollut se, ettei ole vuoteen päässyt katsomaan bändejä. Toisaalta on kuitenkin ollut mukavaa olla rauhassa kotona kirjojen ja Netflixin ääressä.”

Annikan työnkuvaan kuuluu niin monenlaisia työtehtäviä, että hänen on hankalaa kuvailla tyypillistä työpäivää. “Toisinaan juoksen melkein koko päivän työpöydän ja varastohuoneen väliä lähettämässä paketteja yhteistyökumppaneille ja asiakkaille. Välillä taas päivät ovat hitaampia, ja ehdin työstää kiireettömiä hallintoon liittyviä projekteja. Toisina päivinä käytän puolet ajasta asiakaspalveluun ja puolet erilaisten juoksevien asioiden hoitamiseen – se olisi ehkä kaikkein tyypillisin työpäivä.

Man in Vanillä työskentelyssä tykkään nimenomaan siitä, että työtehtävät ovat niin vaihtelevia. Pääsen oppimaan paljon uutta enkä kyllästy. Firman toimiala ei ollut minulle ennalta tuttu, mutta olen näiden parin vuoden aikana oppinut siitäkin jotain – nyt osaan esimerkiksi asentaa sisäilma-antureita!”