Etusivu / Ajankohtaista / Uudistimme verkkosivumme – tutustu niihin!

Uudistimme verkkosivumme – tutustu niihin!

Uutiset 14.1.2021/ Kirjoittaja: Annika Remes

Man in Van uudisti verkkosivunsa. Uudet verkkosivumme kuvaavat entistä paremmin yrityksemme nykyistä toimintaa. Lisäksi sieltä löytyy aiempaa kattavammin tietoa eri palveluistamme, joita tarjoamme asiakkaillemme.

Koko uudistuksen keskeinen ajatus oli toteuttaa verkkosivu-uudistus niin, että uudet sivut palvelevat mahdollisimman hyvin sekä nykyisiä että tulevia asiakkaitamme. Tutustu uusilla sivuilla tarkemmin Man in Van Oy:n toimintaan ja kysy tarpeen vaatiessa lisää palveluistamme. Kannattaa myös pohtia, kuinka Man in Van voisi auttaa yritystäsi esimerkiksi erilaisissa kiinteistöjen, myymälöiden, liiketilojen sekä toimipisteiden kunnossapidon ja ylläpidon tarpeissa.

Digitaalisuuteen satsaaminen on yrityksemme palveluiden kehittämisessä ja innovoinnissa keskeinen painopistealue. Tämä näkyy myös uudella Man in Van -verkkosivustolla, sillä sitä on sujuvaa käyttää myös mobiililaitteilla.