Desinfiointipalvelut

Man in Van on lisännyt toimitilojen desinfiontipalvelut palveluvalikoimaansa

Koronavirus SARS-CoV-2 säilyy nykytiedon valossa erilaisilla pinnoilla muutamasta tunnista jopa useaan vuorokauteen pintamateriaalista riippuen. Tästä syystä tilojen desinfioiminen viruksen leviämisen estämiseksi on erityisen tärkeää tiloissa, joissa on paljon asiakasvirtaa tai jotka ovat yhteiskäytössä, kuten kaupat, koulut, terveysasemat ja kuntokeskukset.

Olemme lisänneet toimitilojen desinfiointipalvelut palveluvalikoimaamme. Tarjoamme kolmea erilaista desinfiointitapaa:

  • Kuivasumutusdesinfiointi, jossa sisäilma ja pinnat puhdistetaan ilmaan päästettävällä desinfioivalla kuivasumulla. Sumutuksen jälkeen pinnat desinfioidaan pyyhkimällä. Desinfioitava tila ei saa olla käytössä sumutuksen aikana, joten desinfiointi suoritetaan tilan ollessa suljettuna.
  • Märkäsumutusdesinfiointi, jossa desinfioitaville pinnoille suihkutetaan desinfioivaa märkäsumua. Tila eristetään desinfioinnin ajaksi, ja tilaan voi palata heti desinfioinnin jälkeen.
  • Pintojen pyyhintä, jossa pinnat pyyhitään ensin yleispuhdistusaineella ja sitten desinfiointiaineella. Pintojen pyyhintä tulee tehdä useita kertoja päivässä.

Käytössämme on valtakunnallinen palveluverkosto, joka tarjoaa näitä palveluita kaikkiin asiakkaidemme erilaisiin käyttökohteisiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää.