Avoimet työpaikat

24.6.2019

Rakennusalan moniosaajia

Etsimme ammattitaitoisia ja palveluhenkisiä rakennusalan moniosaajia vakituiseen työsuhteeseen PK-seudulle. Työ käsittää pienten vaihtelevien korjaustöiden omatoimista suorittamista asiakkaidemme tiloissa tai toimimista osana 2-4 hengen tilaremonttiryhmää.

Työ edellyttää ajokorttia, erinomaista työnjälkeä ja siistiä työskentelytapaa, luotettavuutta ja joustavuutta sekä erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Alan soveltuva koulutus ja englannin tai ruotsin kielen perustaidot katsotaan eduksi.

Olet omatoiminen ja asiakaspalveluhenkinen, sopeudut helposti erilaisiin työtilanteisiin vaihtelevissa työympäristöissä ja sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky. Osaat työskennellä sekä itsenäisesti, että osana remonttiryhmää. Älypuhelimen ja tabletin käyttö sekä raportointi näiden avulla ovat sinulle tuttuja.

Man in Van on vahvasti kasvava suomalainen palvelu- ja teknologiayhtiö, joka on erikoistunut tuottamaan korjaus-, asennus-, ja rakentamispalveluita monitoimipaikkaisille yrityksille. Asiakkaitamme ovat valtakunnalliset toimijat kuten St1/Shell, R-kioski, Attendo, A-katsastus, Hesburger, Fitness24Seven, Restel, Teboil ja Jysk. Toimintamme perustuu vahvasti digitaalisiin ratkaisuihin ja tavoitteemme on olla alan edelläkävijä niin palvelun kuin teknisten ratkaisujen osalta.

Mikäli haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän hakemuksesi sekä CV:si 5.7.2019 mennessä osoitteeseen: rekry@maninvan.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emilia Kiuru, p. 040-778 1263 (arkisin klo 14-16).