Pakettiautollinen parasta palvelua

Onko yritykselläsi useita toimipisteitä? Man in Van on osaava kumppanisi huolto-, kunnossapito- ja rakennustöiden sujuvaan hoitamiseen valtakunnallisesti. Koordinoimme, johdamme ja tuotamme tarvitsemasi palvelut Hangosta Ivaloon.

Man in Vanin toiminta ja koronaepidemia

Man in Van -toimintamalli tukee tehokkaasti huolto-, korjaus- ja ylläpitotöiden tekemistä huomioiden epidemian hillitsemiseen tähtäävät ohjeet ja määräykset. Toimintamallimme vähentää sekä ihmiskontakteja että tarvetta turhille siirtymille eri alueiden välillä.

Lue lisää toimenpiteistämme ›

Olemme myös lisänneet toimitilojen desinfiointipalvelut palveluvalikoimaamme.

Korjaamme, asennamme ja rakennamme toimipisteesi parasta ajatellen.

Mitä teemme?

Toimimme kumppanina valtakunnallisesti toimiville yrityksille toimipisteiden ja kiinteistöjen muutos- ja kunnossapitotöissä. Oli kyse sitten irronneen listan kiinnityksestä Espoossa, rikkinäisen IV-koneen korjauksesta Varkaudessa tai kosteusvahingon kartoittamisesta ja korjauksesta Kolarissa, voit luottaa siihen, että työ tulee hoidettua sovitusti. Suoritamme vuositasolla noin 10 000 toimeksiantoa yli 1 500 asiakaskohteessa.

Miten toimimme?

Paikallisesti toimiva, koko Suomen kattava kotimainen, yrittäjävetoinen palveluverkostomme takaa, että työt tulevat tehtyä ammattitaitoisesti ja ajallaan. Man in Van toimii yhtenä yhteyspisteenä ja vastuutahona kaikkien töiden suhteen. Huolehdimme lisäksi muun muassa siitä, että vaadittavat turvallisuus- ja viranomaisvaatimukset täyttyvät, ja että laatu pysyy tasaisena.

Miksi valita Man in Van?

Luomme asiakkaallemme selkeitä säästöjä ja helpomman arjen. Kun vastuu työstä on kerran välitetty Man in Vanille, ei sinun enää tarvitse huolehtia tuleeko työ tehtyä ja onko asialla ammattilainen – me pidämme siitä huolen. Töiden edistymistä voit seurata reaaliajassa helppokäyttöisen palveluportaalimme avulla.

Todistetusti tyytyväiset asiakkaamme puhuvat puolestamme

“Olemme viime vuosina aktiivisesti kehittäneet remonttien toteutusta yhdessä Man in Vanin kanssa. Heidän avullaan olemme saaneet muodostettua remonttikonseptin, jonka voi monistaa helposti eri puolilla Suomea sijaitseviin hoivayksiköihimme.”

“Man in Van palvelee kaikkialla Suomessa. Ivalosta Hankoon, ihan niin kuin mekin.”

“Olemme käyttäneet Man in Van -palveluita niin pienissä kuin suurissakin korjauksissa, aina helpoista asennuksista haastaviin projekteihin. Heidän toiminta on asiantuntevaa, joustavaa, nopeaa ja asiakaslähtöistä, mikä on helpottanut meidän päivittäistä toimintaa ja tilojen ylläpitoa erittäin paljon.”

“Man in Vanin kautta olemme saaneet helposti ja nopeasti apua tarpeisiimme oli sitten kyseessä sähkömiehen, lukkosepän tai handymanin käyttö. Tarjouksen tehtävästä työstä olemme saaneet nopeasti, joka taas on nopeuttanut päätöksentekoa. Hyöty Man in Vanin käytöstä on se, että saamme kaikki palvelut yhdestä paikasta sovittuun hintaan. Lisäksi kuukausittain saamme yhteenvedon palvelujen käytöstä.”

“R-kioski on tehnyt Man in Vanin kanssa yhteistyötä jo vuodesta 2013. Man in Vanin laaja palveluverkosto on mahdollistanut nopeat vasteajat ja sujuvan palvelun mille tahansa R-kioskille ympäri Suomea. Man in Vanin palvelumalli säästää aikaa ja resursseja, sillä verkostossamme on jatkuvasti muutos- ja korjaustarpeita, joihin Man in Vanilta saa nopeasti apua. Yhteistyö heidän kanssaan on helppoa ja vaivatonta.”

“Olemme tehneet Man In Vanin kanssa yhteistyötä usean vuoden ajan. Arvostamme heidän joustavuuttaan uusien toimintamallien käyttöönotossa ja kehittämisessä. Toiminnan seurattavuus ja mittaaminen ovat myös tärkeitä asioita.”