Etusivu / Ajankohtaista / Työpaikkailmoitus: Handyman/Handywoman

Työpaikkailmoitus: Handyman/Handywoman

Rekrytointi 7.10.2021/

Etsimme reipasta ja palveluhenkistä handymania/handywomania vakituiseen työsuhteeseen PK-seudulle. Työ käsittää erilaisten pienten vaihtelevien korjaustöiden itsenäistä suorittamista asiakkaidemme tiloissa.

Man in Vanin ideaali handyman on ketterä rakennus- ja remontointialan käsityöläinen, jolla pysyy kädessä niin vasara kuin sivellinkin. Hän suorittaa niin pienkorjaukset, asennustyöt kuin pienemmät maalaushommatkin näppärästi ja ammattitaitoisesti. Handyman on rakennusalan pellepeloton, jolta löytyy ratkaisu asiakkaan visaisimpaankin ongelmaan. Asiakaspalvelu on tärkeä osa handymanin työtä ja hän tuleekin luontevasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa erilaisissa työympäristöissä.

Hakijalta edellytetään vähintään 5 v kokemusta rakennustöistä, kiinteistöjen korjaustöistä tai muista soveltuvista yleismiehen tai vastaavan toimesta. Kaikenlainen nikkarointikokemus on hakijalle valttia.

Työ edellyttää ajokorttia, huolellisuutta, kykyä tuottaa erinomaista työn jälkeä, siistiä työskentelytapaa, luotettavuutta ja joustavuutta sekä erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Alan soveltuva koulutus ja englannin ja/tai ruotsin kielen taidot katsotaan eduksi.

Olet omatoiminen, asiakaspalveluhenkinen, sopeudut helposti erilaisiin työtilanteisiin erilaisissa työympäristöissä ja omaat hyvän ongelmanratkaisukyvyn. Osaat toimia sekä omatoimisesti, että tarpeen mukaan osana remonttiryhmää. Älypuhelimen ja tabletin käyttö sekä raportointi näiden avulla ovat sinulle tuttuja.

Man in Van on vahvasti kasvava suomalainen palvelu- ja teknologiayhtiö, joka on erikoistunut tuottamaan korjaus-, asennus-, ja rakentamispalveluita monitoimipaikkaisille yrityksille. Asiakkaamme ovat valtakunnallisia toimijoita, kuten St1/Shell, R-kioski, Attendo, A-katsastus, Hesburger, Fitness24Seven, Restel, Jysk ym. Toimintamme perustuu vahvasti digitaalisiin ratkaisuihin ja tavoitteemme on olla alan edelläkävijä niin palvelun kuin teknisten ratkaisujen osalta.

Man in Van tarjoaa handymanille laadukkaat työvälineet (mm. auton), monipuolisia työtehtäviä, ensiluokkaisen perehdytyksen ja täyden tuen sekä kenttä- että toimistotiimeiltämme.

Mikäli haluaisit liittyä joukkoomme, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@maninvan.fi 25.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emilia Kiuru, p. 040-778 1263 (arkisin klo 14-16).